Dina Områden.

No Fuckin' Excuses.

Ta ditt liv från ’what’ till ’BOOM’ på 90 dagar med one-on-one coaching med Kween Aio.

 

The problem

Låt oss vara riktigt jävla ärlig för en stund, ska vi?

Du har gått kurserna, gjort flera större investeringar i dig själv, blivit coachad och läst böckerna - men ändå inte omsatt hälften av det som du fått lära dig, för att inte tala om att faktiskt implementera det i ditt liv.

Du kanske går igenom en tuff tid i ditt liv och behöver mer stöd än vanligt, eller så har du ett av dina största kliv i livet framför dig.

Oavsett vad det är så behöver du extra stöd, någon som vägleder dig och hjälper dig att veta vad du ska tillämpa och när.

Du vet när du faktiskt har en plan med någon annan, en strategi och ni tillsammans jobbar mot det målet under en längre tid för att få ditt nästa steg att kännas som BOOM. Och fuckin’ se till så att du nailar det.

Du är på rätt plats om:

Du vill fokusera - och jag menar verkligen fokusera - på att ta ditt liv till nästa nivå #NOFUCKIN'EXCUSES

Du har sett mig ta mitt liv till helt sjuka nivåer genom åren, du vet vad jag gått igenom och du är redo för att ta nästa steg i Ditt liv - med mig in yah corner.

✅ Du förbereder dig inför något jävligt fett i Ditt liv - och vill ha mig SIDE-BY-SIDE.

Du vill att jag ska hålla din hand genom det, eller stå på sidan, heja på och ge dig instruktioner! Jag har gått igenom min rättvisa andel av shit och keffa processer och jag hur stressigt det kan vara - låt oss se till att din resa ut genom skiten istället blir magisk #sprinklethatshitwithglitter

✅ Du vill ha hjälp med att faktiskt ’göra det’, en gång för fuckin' alla. 

Du har skjutit upp något, och nu går det inte längre att förneka att du måste gå till handling. Men du vill inte göra det själv! Du vill ha en strategi, och någon vid din sida och i din bakficka - igenom det. Ut på andra sidan. På riktigt.

Detaljerna + Vad du får 👇🏼

60 min strategisamtal.

Där vi pratar om dig, ditt mål och din nuvarande livssituation + hur fan vi ska lägga upp det för att ta dig dit under vår tid tillsammans. #wesetyouupforsuccess

12 sessioner á 45 min.

Vi hörs varje vecka för att prata igenom vad som hänt, dina mål, vart du befinner dig och gör alla nödvändiga justeringar vi behöver för att du ska hålla din plan och strategin vi satt upp hela vägen. Yttre och inre. #ALLFUCKIN'LEVELS

Whatsapp access.

Du har obegränsad whatsapp åtkomst till mig *Aio i Din bakficka*. När du behöver mig, finns jag där. Vi chattar mellan samtalen, firar när du går framåt, justerar planen och ser till att du fuckin’ gör det du sagt att du ska (och skickar GIF:s 🎉).

Bootcamp + Decode.

Jag vet att du antagligen varken behöver eller vill ha mer information nertryckt i din hals. MEN, jag vet också att mina program innehåller en hel del badass stuff du antagligen inte touchat vid. Så om du behöver något från mina program, så har du tillgång till det.

60 min hejdå-samtal.

Innan vi avslutar vår tid tillsammans har vi ett samtal och snackar ihop oss om dina nästa steg som du kan ta efter vår tid. Du får en plan för hur du fortsätter gå vidare + säkerställer att du inte stannar, utan fortsätter.

Din Investering 👇🏼

3 MÅNADSBETALNINGAR Á

17 600 SEK

ENGÅNGSBETALNING Á

47 500 SEK

Redo för No Fuckin' Excuses?

Det här är ett av de mest intimaste sätten jag någonsin arbetat med klienter tidigare -- and I fuckin' love it.

MEN jag gör det inte med vem som helst utan har några krav: vi måste viba på en djup level, du behöver vara 100% på att du vill arbeta med mig, ditt leap är i ett livsområde jag själv har erfarenhet av och du vet med dig att du slutför saker när du väl comittar. Det är både för Din och Min skull. Nailar du alla? Då kör vi!

Ditt nästa steg för

'No Fuckin' Excuses' 👇🏼

NO BULLSHIT!

Om du känner att du behöver en push för att investera i Dig själv, så är inte det här för dig. Däremot, om du känner att du är all-in MEN har några frågor och vill dubbelkolla att det här är rätt-nästa-steg så holla at me. Dra iväg ett mess och sen tar vi det därifrån. LESS DO DISS! Kontakta mig där vi brukar ha kontakt.

PS. I FUCKIN' LOVE YOU.