Logga In.

Kärleksfull
Käftsmäll

WARMUP

70+ sidors gratis guide: hur du slutar bry dig och börjar tänka fetare tankar

Frigör dig från andras shit, skapa utrymme för tankar som ger dig kraft- och tar ditt liv till nästa nivå.

  • Inget fluff: 70+ sidor av värde och straight to the point.
  • Inga byxor: Gör skiten från din soffa (behåll offerkoftish på).
  • Inget bullshit: 2 uppgifter och 1 övning som kickar igång dig dirr.
DET HÄR ÄR EXAKT VAD JAG BEHÖVER!

I den här guiden kommer du att få lära dig...

varför dina försök till förändring ej fungerat

För att du ska kunna göra varaktiga förändringar i dig själv, skapa nya resultat i ditt liv och attrahera nya situationer, så behöver du gå till kärnan av problemet: all den shit andra lärt dig + hemligheten som kickade igång min förändring dirr.

få reda på vart skiten du tänker kommer från

All den skit du går runt och tänker är “bara” keffa tankar som är baserat på skit som andra lärt. Förstå att det här är ren skit, och inget du faktiskt ens behöver fortsätta tro på + 5 steg som förändrar allas syn på vad fan dom går runt och tror på.

sluta bry dig och börja frigöra dig från det

Ta ett medvetet beslut om det faktiskt är något du vill fortsätta tro på. Rätt lätt när du inser vilka handlingar och livsval du gör grundat på den här skiten. Börja bli fri från det + övningen som fick 30+ personer att tänka fetare tankar redan Dag 2.

JAG VILL HA DET HÄR!

"Aio är väldigt kärleksfull samtidigt som hon är stenhård. Hon ger mig alltid sanningen, vilket är det jag behövt, utan att tycka synd om mig, stryka mig medhårs eller döma mig. Jag känner alltid hennes stöd till 100%. Hennes egna erfarenheter gör att jag haft förtroende för henne från första dagen och litar till hennes coaching."

- Frida

"Aio är en underbar stark kvinna som har gjort det till hennes livs jävla uppgift att hjälpa andra att befria sig från bojorna av självförakt, tvivel och rädslor. För att alla de ska, med hjälp av enkla verktyg och tankesätt, få möjligheten att ta sitt egna liv i deras egna händer och forma det till precis det dem vill. Utan att kompensera."

- Dennis

vem är Kween Aio?

Kween Aio är en no-bullshit coach, talare, mentor och utbildare. Hon hjälper personer i extrema livssituationer att: återta ledarskapet, skapa ett liv på sina egna villkor och lära sig att leva enligt sina egna fuckin’ regler i frihet.

Hon walk-the-walk och lever det hon lär. Det sägs att hon är svår att beskriva med ord och måste upplevas. Hon ser igenom bullshit och pushar folk till att leva det liv de vill, i kombo med massa jävla kärlek. Hon lyckas få vem som helst att levla upp oavsett nivå!

JAG ÄR REDO. GE MIG FREEBIEN!

© 2020 KWEEN AIO