Anmälan stänger

14 mars 24:00

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

KK | Decode

12 VECKORS LIVE GRUPP PROGRAM: FRIGÖR DIG FRÅN DIN HISTORIA OCH ÅTERTA LEDARSKAPET I DITT LIV.

 
HELL YES I'M IN!

Räck upp handen om du är redo att skapa ett fett liv på ett enkelt sätt utan att behöva stressa eller försöka tvinga fram resultat.

 🙋🏻‍♂️ Räck upp handen om du fattar att ditt drömliv inte kommer skapas uppe i ditt huvud men sitter fast i mentala teorier som du inte klarar av att överföra i handling. Du har gjort stora förändringar i ditt liv, men vet att du ändå inte är i närheten av din fulla potential.

🙋🏾‍♀️ Räck upp handen om du vill vara kraftfull, inte ta någon skit och stå upp för dig själv men slutar ändå med att du sätter dina behov sist. Du framstår ha starkt självförtroende, men på insidan känner dig som en våt fläck och är ständigt rädd att bli påkommen.

🙋🏻 Räck upp handen om du läst böckerna, följer tunga konton och har feta planer om hur du ska komma vidare i ditt liv men klarar ändå inte av att göra ihållande förändringar. Du går runt i cirklar och är oförmögen att sätta stopp för det. All information och teorier enbart gör dig mer förvirrad.

 🙋🏼‍♂️Räck upp handen om du förminskar dig själv + ofta är rädd och är redo att säga fuck-it till osäkerhet, rädslobaserat tänkande och självförakt. Du vill kapa banden till din historia som ständigt sliter dig tillbaka varje gång du tar steg och går framåt.

🙋🏽‍♀️ Räck upp handen om du är fett inspirerad av både självhjälps- och andliga koncept, men har svårt att veta hur du ska leva efter dom. Du vill lära dig använda de verktyg som kommer förändra dig på ett undermedvetet plan och aktiverar din fulla potential.

🙋🏽‍♂️ Räck upp handen om du har ångest, skam och tunga känslor i din kropp och är redo att börja frigöra dig från det en gång för alla. Du är redo att på riktigt skapa space för dig själv och vara den kraftfulla ledare som du vet att du är född till att vara.

🙋🏼 Räck upp handen om du är trött på att bara ta emot massa information hela tiden, men saknar verktygen för att göra bestående förändringar. Du vill lära dig lita på dig själv tillräckligt mycket för att slippa vända dig till andra för råd och vägledning i ditt liv.

🙋🏼‍♀️ Räck upp handen om du krigar med ditt självvärde, känner självförakt + självhat och istället vill känna dig självsäker + börja älska dig på riktigt. Du trycker ner delen i dig som vet att ‘det finns mer’ och hoppas på att du ska nöja dig med livet som det ser ut nu. Men det går inte.

🙋🏽 Du vill ha kartan för att på ett enkelt sätt hitta fram i livet och lära dig att skapa överflöd + leva mer i synkronicitet. Du är redo att comitta till det djupgående arbete för att stänga dörren till din historia och vrida om nyckeln till din framtid.

🙋🏻‍♀️ Räck upp handen om du är redo att sluta bry dig om vad andra tycker och tänker för att istället leva i full fuckin’ autenticitet. Du vill känna dig trygg i att leva som du vill och slita dig loss från gamla tankar om vem du är, vad du ska göra och hur + ta ditt liv till nästa nivå.

I'M READY FOR THIS!

the problem

Det du vet idag tar dig inte dit du vill och du är bakbunden av gammal shit som alltid sliter dig tillbaka till ruta ett. Du borde "veta bättre", men du klarar ändå inte av att bryta dina mönster.

Du undrar om du någonsin kommer få ihop livspusslet för att leva i frihet. Du vill hitta tillbaka till kraften i dig och den du är men varje steg du tar får dig enbart att känna dig mer förvirrad och vilsen.

Du fortsätter att leva ett liv som andra tvingat på dig och är rädd för att bryta dig loss och skapa ett liv på dina villkor. Du behöver hitta tillbaka till dig själv innan livet du lever kväver dig.

JAG ÄR HÄR FÖR ATT HJÄLPA DIG MED DET!

"Idag ångrar jag inte det för en sekund att jag gick med."

Jag var förtvivlad och hade gått runt och runt i cirklar och hade ingen aning om hur jag skulle kunna sluta vara så hård på mig själv och komma ur mina egna tankar och verklighet. Jag hade följt Aio ett tag på IG och varje gång hon skrev något så skrev hon just om mig. Jag blev helt uppslukad av alla hennes inlägg och läste och läste och kände hopp.

Jag samlade mod och idag ångrar jag inte det för en sekund att jag gick med. Jag har fått med mig så mycket verktyg, så mycket kännedom om mig själv och mina mönster och framförallt en tillåtande attityd till vem jag är.

Aio som coach är pricken över i:et, hennes GRYMMA energi och hennes stöttande och igenkännande skratt och vägledning har lyft hela mig, jag är liksom inte ensam och hopplös. Jag älskar Aio för allt hon sätter ord på, för att hon ser igenom och för att hon ger så oerhört mycket kärlek oavsett var jag är.

Terez

"...trodde att det var något allvarligt fel på mig."

Jag var tom, utan hopp och trodde att det var något allvarligt fel på mig. Jag kände skam för den jag var och det jag gjorde.

Jag hade inget egenvärde och var oförmögen att sätta gränser och visa vem jag egentligen var. Det viktigaste för mig var att bli omtyckt av andra och lät dom göra vad som hälst mot mig för en stunds inbillad bekräftelse.

Redan nu har jag mer frihet, mer självkänsla, en tro på mig själv, mod att våga leva. Idag är inte det viktigaste att göra saker för att andra ska gilla mig och tycka bra om mig, idag är det oftast viktigare att jag är sann mot mig själv.

Jag hade hopp om att få en sund relation till en man i den här coachingen men fick något ännu bättre, en bättre relation till mig. Vilket är grunden för alla andra relationer. Jag är nyfiken på livet, och ser en massa möjligheter!

Sofia

"...less på att hela tiden göra på samma sätt som förut."

Jag var less på att hela tiden försöka förändra mig själv utan att veta hur. Jag har testat massa olika sätt som hjälpt mig i kortare perioder, men det fick mig bara att gå runt och runt.

När jag började Aios coaching styrdes jag konstant av mina känslor och mina tankar. Jag var less på att hela tiden göra på samma sätt som förut, som bara gav mig mer skam. Jag visste att det fanns ett annat sätt, jag visste bara inte vad det var.

Aio har gett mig otroligt mycket medvetenhet, herregud! Medvetenhet om varför jag agerar som jag gör och vart det kommer ifrån. Det har gett mig min makt tillbaka. Idag förstår jag och kan förändra det jag inte vill ha kvar för att det håller mig tillbaka.

Frida

"Äntligen vågar jag gå min egna väg."

Jag har alltid burit på en stor skam för min uppväxt och det jag blivit utsatt för vilket påverkat mig mycket i alla sammanhang.

Jag har alltid burit på en känsla av att vara sämre. Aio har hjälpt mig att få den känslan att släppa. Nu kan jag komma på mig själv med att tänka att jag faktiskt gjort allt väldigt bra utefter mina förutsättningar.

Äntligen vågar jag gå min egna väg, jag vågar sätta gränser, jag vågar uttrycka mina känslor och behov, vågar vara sårbar, jag kan ta hand om mina egna behov först och främst. Jag lever livet idag och vill vara snäll mot mig själv.

Anonym

Du ser redan massa mönster, fattar att din uppväxt satt sina spår och har hunnit testa mängder av personlig utvecklings-metoder och allt samhället erbjuder. Du vet att du föddes till storhet och en kraftfull ledare... men det är ändå något som inte klickar. Du är här för så mycket mer än din nuvarande livssituation, MEN det är en stor skillnad mellan att veta det och faktiskt göra handlingarna för att förändra det... och det är där jag kommer in.

Yoo, det är jag som är Aio.

Jag ser mig som din bästa vän som redan gått igenom all shit och kommit ut på andra sidan. Jag föddes till att aktivera din fulla potential och vägleder dig på resan för att även du ska se din storhet.

Jag är orädd, jävligt kärleksfull, lite arrogant och älskar allt som har med eget ledarskap att göra. Jag är en rebell ända in i själen och har sen jag var liten ifrågasatt alla strukturer. Jag är här för att förändra ditt liv. Inget annat.

Det var inte länge sen jag befann mig där du är just nu. Fast i ändlösa loopar av samma typer av människor och situationer som jag visste var helt fel och gick emot min sanna natur.

Jag var paralyserad av min egen rädsla och vågade inte göra handlingarna jag visste behövdes. Orolig för om jag skulle hoppa på ännu en ’grej’ som skulle misslyckas.

All over the place, förvirrad och energilös av alla försök att få ihop mitt egna liv. Vissa dagar kände jag mig on the top of the world — och andra som good-for-nothin’ och ifrågasatte min existens.

Det var inte förrän jag hittade ett sätt att förändra mina undermedvetna mönster som mitt liv började förändras med stormsteg. Fortare än någonsin.

Jag är här för att ge dig verktygen för att bli en kraftfull ledare genom att frigöra dig från din historia samt börja gilla att ta fullständigt ansvar över ditt liv och din livssituation.

 

Först då kan du aktivera din fulla potential och bli klarare över din väg i livet. Ledarskap är en princip som är lika giltig och tillämpbar oavsett hur din yttre verklighet- och dina individuella omständigheter ser ut.

Det jag lär ut kommer vända upp och ner på det du vet om livet. Jag ger dig de verktyg du saknar för att göra ihållande förändringar och dammar av det mod du har inom dig. Jag letar fram din kraft och hjälper dig att bli klarare över hur du kan använda dina unika egenskaper för att göra skillnad i den här världen.

Jag håller dig i handen innan du hoppar och backar dig — på vägen till din frihet. Din intuition ledde dig hit för att du är ämnad till något större än din nuvarande livssituation. Du kommer att lyckas, du kan ha allt och du är perfekt som du är.

Sorry boo. Dörrarna till Decode är stängda. Skriv upp dig på väntelistan för att få info så snart vi öppnar igen.

SKRIV UPP MIG PÅ VÄNTELISTAN

Decode ger dig verktygen för att bli fri från mönster som fuckar för dig. Lär dig göra bestående förändringar, sluta sabotera för dig själv och bli fri från shit andra lärt dig.

  • Inget fluff: 12 veckor. Verktyg du börjar använda direkt.
  • Inga byxor: Allt sker online. Från soff-locket if you like.
  • Inget bullshit: Bli friare och kraftfullare i Ditt liv VARJE dag.
JAG ÄR PÅ! 🙋🏽‍♂️

Modul ett: släpps 5 april

Din Historia

Bränn upp dina gamla historier som hållit dig fast genom att frigöra dig från förminskande trossystem som är inpräntat i ditt undermedvetna, genom kraftfullt och djupgående förändringsarbete. Få fullständig förståelse för varför du inte kunnat förändras, lär dig hur du förändras och börja förändras. Dirr-ekt.

🎧 Frigör Blockeringar.
Hypnos för att kapa de undermedvetna band som förankrar din nutid med din historia.

Modul två: Släpps 12 april

Dina Relationer

Inventera alla dina relationer för att få upp ögonen för hur din historia fortsätter att upprepa sig och gör justeringar för att kapa de trådarna. Skifta från offer till ledare, skapa nya förhållningssätt till relationerna du har idag. Du börjar uppskatta det lugna i drama-fria relationer. No more drama in yah life.

🖤 Enskilt coachingsamtal.
Upptäck dina relationsmönster, hur de återupprepar sig och lär dig bryta dom.

Modul tre: Släpps 19 april

Din Uppväxt

Slit dig loss från dina gamla paradigmer och rädslor genom att heala din relation till ditt inre barn. Du får en förståelse för hur din uppväxt påverkat dig och varför du inte kommit över den och startar en djupgående förlåtelseprocess. Vi dyker ner i trauman, familjedynamik och att läka sitt inre barn.

🎧 Inre Barn Visualisering.
Connecta, heala och läk de känslomässiga sår som finns med ditt inre barn.

Modul fyra: släpps 3 maj

Dina Känslor

Frigör dig från emotionella trauman, skam, smärta, ångest och andra känslomässiga blockeringar som finns i din kropp genom breathwork och somatiska kroppsövningar. Läk känslomässiga sår, lär dig hantera dina känslor och påverka din vibration för att skapa space för ditt riktiga jag att komma fram.

🎧 Känslomässig Frigörelse.
Breathwork för att släppa taget om stagnerade, lägre vibrerande energier och känslomässiga mönster.

Modul fem: släpps 10 maj

Din Självkärlek

Lär dig om RIKTIG självkärlek och frigör dig från ännu fler blockeringar för att känna radikal självacceptans och börja avguda dig själv. Du börjar älska dina unika och fantastiska egenskaper, prioriterar och börjar hedra dina egna behov framför andras. Bli din egna älskar och lär dig connecta mer med din intuition.

🎧 Självkärleks Mantran.
Känn in till dessa mantran, nöta in dom och tillåt dom bli integrerade i ditt nya jag.

Modul sex: släpps 17 maj

Din Kropp

Accelerera din förändringsresa genom att arbeta igenom transformerande kropps-kärleks övningar som kommer få dig att skifta ur självhat och självförakt till att börja hedra dig själv så att du istället kan känna dig embodied i ditt högsta jag. Du lär dig älska och hedra din kropp utan att förändra en millimeter av den.

🎧 Goddess Hypnos.
Förändra din vibration instant genom att dansa dig igenom denna hypnos.

Modul sju: Släpps 31 Maj

Ditt motstånd

Connecta ännu mer med den framtid som du går till mötes med stormsteg nu när du frigjort dig från bojor som hållit dig tillbaka så länge. Djupdyk ner i hur du skiftar paradigm och lär dig specifika strategier för att röra dig genom motstånd och sluta självsabotera, som alltid händer när du levlar upp.

🎧 Framgångs visualisering.
Dröm dig bort och bli guidad till den vision som ditt högsta jag vill att du ska se.

Modul åtta: Släpps 7 Juni

Dina Cash

Jobba dig igenom dina ekonomiska blockeringar och rädslor som du har med dig från din uppväxt och som kapat ekonomiskt överflöd från att komma till dig. Lär dig massa olika verktyg för att skifta dina penga historier och skapa en plan för att bjuda in ett större inflöde av pengar till ditt liv.

🎧 Penga Mantran.
Byt ut ditt rädslobaserade money-mindset och kalla in cassh till ditt liv.

Modul nio: Släpps 14 Juni

Din Kraft

Skala av andras åsikter om vilka egenskaper du ’bör ha och inte’, hitta tillbaka till din sannan kraft bland de delar du faktiskt älskar mest men har blivit hatad för och därför försökt dölja. Nu är det dags att damma av, polera upp och börja skina just precis som den du är. Kliv ut i din fulla kraft.

🎧 Högsta-jag integrering.
Visualisera din framtid och integrera den i din kropp och vibration på ett undermedvetet plan.

Är din hjärna fortfarande osäker, trots att hela du skriker JA? Ta en titt på bonusarna som jag kastat med den här gången... Decode är en #NOBRAINER.

LÅT OSS DYKA NER I DINA BONUSAR

Pick My (Badass) Brain

1 heldag med Aio. Du får möjlighet att ställa frågor privat, som du kanske inte känner dig bekväm med att ställa inför alla andra. Du får enskild support via ljudmeddelande och har Aio i din bakficka.

VÄRDE 4,900 SEK

Mini-kursen Dina Gränser

Grunden och utgångsläget för allt. Utan Gränser kommer hela ditt liv vara en struggle road. Lär dig allt du behöver veta om gränser, hur du kräver respekt, definiera dina Gränser, lär dig att sätta gränser men också hur du står fast vid Dina Gränser. Den här kursen får du tillgång till direkt när du anmält dig.

VÄRDE 1,470 SEK

Support hela 2021

Decode är inte något 'du gör en gång' utan 'it's a way of life'. Efter live programmet har du tillgång till månadsvis gruppsamtal hela 2021, där du får fortsatt support i hur du ska tillämpa verktygen i Ditt liv, på nya situationer och lägen.

VÄRDE 5,900 SEK

“Jag älskar strukturen i Decode. Det är tydliga avsnitt och ämnen, med uppgifter och övningar varje vecka. När man är klar med en sak kan man gå vidare till nästa. Det är en djupgående process som gräver upp allt man kan tänka sig. Jag gillar också att det har varit mycket GÖRA, inte bara läsa/lyssna eller ta in information. Att göra saker fysiskt har hjälpt mig jättemycket”

"Jag rekommenderar Decode till alla."

Att göra den ekonomiska investeringen kändes läskigt till en början. Jag har alltid varit väldigt sparsam med pengar så för mig var detta stort. Samtidigt kändes det så jävla bra att VÅGA lägga dessa pengar på mig själv.

Jag hade väldigt mycket funderingar om det skulle vara värt det osv – och jag kan säga att JA, det var värt det. Jag har kommit fram till att min lycka är värd mer än pengar, jag har varit så pass djupt nere på botten att jag vet att om det finns något som kan få mig att må bara liite bättre så är det alltid värt det. Dessutom kändes det tryggt att veta att det faktiskt fanns ett avsnitt om pengar i Decode! Och också – hur mycket pengar skulle det inte kosta mig att fortsätta ligga hemma och vara deprimerad?

Jag rekommenderar Decode till alla. Jag tror att alla skulle må bra att göra en sån här grundlig genomgång av sina liv och tankesätt. Oavsett om du är nere i mörkrets mörker eller tycker att ditt liv är helt okej och bara vill ha lite inspiration.

Linnea

"Jag rekommenderar Decode av hela mitt hjärta"

Mitt beslut att investera i mig själv var först mycket rädslor i för det är första gången jag gör det men idag är jag så tacksam för att jag fick möjligheten och att jag gjorde det för min skull för det är jag värd.

Jag har idag fått kännedom om mina mönster, en massa verktyg att använda och jag ser fram emot att förändras ännu mera och framförallt är jag inte rädd för att hamna i mina mörka perioder för jag vet att jag kommer ur det.

Jag har fått lära mig är att jag inte kan tänka mig ur något utan jag behöver ta ledningen över mitt egna liv och jag vill göra det idag. Jag rekommenderar Decode av hela mitt hjärta och att ha Aio och dom andra med sig i processen har varit så tryggt.

Jag är idag mer trygg i att jag får vara jag och att jag kan ta mig vart som helst om jag vill och jag är supportad mer än jag någonsin kunnat föreställa mig. Gör det bara och ha tillit till att du blir ledd.

Therese

Anmälan stänger

14 mars 24:00

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

Är du redo?

🎥 9 Kraftfulla Moduler.
10+ timmar av video träningar, 40+ breakthrough skrivuppgifter som skiftar på djupet och leder till feta jävla insikter.

🎧 8 Reprogramming Audios.
Självhypnoser, visualiseringar, mantran och meditationer för att radikalt skifta din självbild och undermedvetna hjärna.

🔦 Djupgående Uppgifter.
Stretcha dig till nya nivåer och lär dig hur du skiftar från mentala strategier till att faktiskt EMBODY det arbete du gör.

🖤 Fet fuckin’ backup.
En exklusiv supportgrupp utanför sociala medier där du kan connecta + bolla med andra och dela med dig av dina vinster.

💣 Transformationsövningar.
Somatiskt kroppsarbete, hypnotisk dans, känslomässig frigörelse, embodiment övningar etc.

📲 9 Badass gruppsamtal.
Lär dig mer om att tillämpa de här strategierna i din nuvarande livssituation och få även enskild coaching och stöd av Aio.

VÄLJ DITT BETALNINGSALTERNATIV

EN-BETALNING

9,700:-

BILLIGAST.

All in.

FYRA-BETALNINGAR

3,100:-

POPULÄRAST.

Less go.

ÅTTA-BETALNINGAR

1,700:-

BUDGET.

I'm in.

Decode är. På riktigt. Ett av de kraftfullaste programmen som finns.

Stora lovord. Jag vet. Men jag vill verkligen att du ska förstå att att jag tror fullständigt på att de verktyg jag kommer ge dig kommer förändra ditt liv. För alltid.

Allt jag själv använt mig av i min transformationsprocess och det jag använder mig av än idag: övningar, verktyg, uppgifter, hypnoser etc. finns i Decode.

Det här programmet betyder fuckin’ allt för mig.

Jag vet att du efter 12 veckor kommer ha ett helt annat sätt att se på din historia, nutid och din framtid. Oavsett om du redan lever ett halvfett liv eller om allt suger, så kommer Decode hjälpa dig. Säg fuck-it till boxar och skapa ditt egna liv. Slit dig loss från din historia och gör dig redo att börja leva som den kraftfulla ledare du föddes till.

Sluta slösa tid på annat.

Jag vill inte att du ska lida mer. Jag vill inte att du ska bli besviken på dig själv igen när du inte orkar. Jag vill inte att du ska misslyckas. Jag vill att du ska tro på dig själv. Jag vill att du ska ha din egna rygg. Jag vill att du ska kunna förändra din vibration instant. Jag vill att du ska slippa ångest. Jag vill att du ska lita på dig själv. Jag vill att du ska ha kraften att skapa det liv du vill leva.

Du förtjänar det.

Enda anledningen till att du inte klarar av att göra bestående förändringar och inte lever det liv du vill -- handlar om att du fortfarande är kontrollerad av din historia och inte vet hur Du ska kunna vara Dig själv fullt ut. Din historia kontrollerar Dig.

Jag är här för att förändra ditt liv.

Du är här för storhet. Inget annat. Det är tid för dig att frigöra dig från det som håller dig fången i din historia. Bli klarare över din vision, kom närmare ditt syfte och kliv ut i den mest kraftfullaste och fetaste versionen av dig själv.

"...Decode ger en livet tillbaka"

Decode är att laga dig på cellulär nivå i det undermedvetna med kärlek. Man skapar energiskiften i sin kropp o får kunskap om sin själ, sina undermedvetna mönster, vad som ger o vad som tar energi i ens liv och insikt i vad som är viktigast för en själv.

Du omprioriterar med hjälp av din inre eld o får mer energi och bli fri från dina egna undermedvetna inställningar som tömmer energi, man läker själsliga blåmärken, slipper kryckor och plåster. Slippa tänka hur fel skadad man är hela tiden o istället bara bli mer vaken o medveten.

Med Decode känner jag mig skyddad att jag kan läka såren inifrån på just det jag den gången väljer att fokusera på med hjälp av Decode.

Min erfarenhet av andra metoder är att det gör livet uthärdligt, medans Decode ger en livet tillbaka.

SIMONE

"...jag gömmer mig inte längre bakom masker."

Jag har länge kämpat med djupa depressioner, relationsproblem och annat svårt i livet. Jag har träffat psykologer, käkat mediciner och läst alla självhjälpsböcker jag kommit över. Ändå mådde jag inte bra och kände att det var något som saknades. Därför bestämde jag mig för att hoppa på Decode, för att se om det gav mig chansen att må bättre.

När vi började befann jag mig i en väldigt rörig period i livet. Jag hade precis sagt upp mig från mitt 9-5-jobb och visste inte riktigt i vilken riktning jag ville. Det jag visste var att jag var redo att utvecklas och sätta mig själv och mitt mående först 100%.

Jag har tack vare Decode blivit mer kärleksfull mot mig själv. Vilket är ett stort framsteg då jag hela livet har piskat upp mig själv och varit väldigt hård. Jag har också kommit närmare kärnan av den jag verkligen är, jag gömmer mig inte längre bakom masker eller en falsk fasad.

LINNEA

"Hon får mig att inse att jag har makten…"

Aio får mig att tro på mig själv istället för att få mig att tro att jag är beroende av en coach (alla tidigare coacher har försökt få mig i beroendeställning). Det är något som är unikt med henne: hon får mig att inse att jag har makten och kraften att förändra mitt egna liv.

Decode har varit över all förväntan och jag har fått så mycket mer än jag trodde man kunde få på dessa veckor. Det är livsförändrande och jag vill verkligen rekomendera dig som tänker att det kanske är för dig att: KÖRA! Det är för dig!

Det är några veckor av ditt liv som kan förändra allt och göra dig fri. Det är den bästa investeringen du kan göra enligt mig. Det är så värt det och jag är övertygad om att det är det, oavsett, vart man är i livet eller om man har stora eller små problem.

FRIDA

"...den viktigaste skolan man kan gå i livet."

Aio är otroligt engagerad och brinner för det här med varje cell i sin kropp. Och det märks. Hon ger allt till oss, och ser mönster och samband på ett imponerande sätt.

Decode är som min bästa vän som jag kan luta mig mot i livet. Det ger mig verktyg och styrka. Jag älskar mig själv mer och mer för varje modul som går.

Allt börjar inifrån, med din självbild och din frigörelse. Hur du behandlar och pratar med dig själv. Det här är den viktigaste skolan man kan gå i livet.

Vi är alla värda den. 110 %.

JOSEFIN

Sorry boo. Dörrarna till Decode är stängda. Skriv upp dig på väntelistan för att få info så snart vi öppnar igen.

SKRIV UPP MIG PÅ VÄNTELISTAN

Anmälan stänger

14 mars 24:00

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

Är du redo?

🎥 9 Kraftfulla Moduler.
10+ timmar av video träningar, 40+ breakthrough skrivuppgifter som skiftar på djupet och leder till feta jävla insikter.

🎧 8 Reprogramming Audios.
Självhypnoser, visualiseringar, mantran och meditationer för att radikalt skifta din självbild och undermedvetna hjärna.

🔦 Djupgående Uppgifter.
Stretcha dig till nya nivåer och lär dig hur du skiftar från mentala strategier till att faktiskt EMBODY det arbete du gör.

🖤 Fet fuckin’ backup.
En exklusiv supportgrupp utanför sociala medier där du kan connecta + bolla med andra och dela med dig av dina vinster.

💣 Transformationsövningar.
Somatiskt kroppsarbete, hypnotisk dans, känslomässig frigörelse, embodiment övningar etc.

📲 9 Badass gruppsamtal.
Lär dig mer om att tillämpa de här strategierna i din nuvarande livssituation och få även enskild coaching och stöd av Aio.

VÄLJ DITT BETALNINGSALTERNATIV

EN-BETALNING

9,700:-

BILLIGAST.

All in.

FYRA-BETALNINGAR

3,100:-

POPULÄRAST.

Less go.

ÅTTA-BETALNINGAR

1,700:-

BUDGET.

I'm in.

Vem är Kween Aio?

Kween Aio är en no-bullshit coach, talare, mentor och utbildare som främst hjälper personer i extrema livssituationer att frigöra sig från sin historia, återta ledarskapet i sitt liv för att skapa ett liv på sina egna villkor och leva enligt sina egna fuckin’ regler i frihet.

Det sägs att hon är svår att beskriva med ord, och måste upplevas. Hon ser igenom bullshit och pushar folk till att leva det liv de liv, i kombo med så jääävla mycket kärlek. Hon är kvinnan som lyckas få vem som helst att levla upp oavsett nivå. Hon walk-the-walk och lever det hon lär.

Lägg alla "jag vet" tankar åt sidan och bestäm dig för att göra jobbet...

IT’S FUCKIN’ GO TIME!

Om du i djupet av ditt hjärta vet att du är ämnad för mer i ditt liv och är så jävla less på att skit från din historia alltid håller dig tillbaka - låt inte dina rädslor stoppa dig.

Lägg handen på ditt hjärta och fråga dig själv ”vad hade jag gjort om jag trodde på mig själv”. Känn in svaret. Och agera utefter det. Den största skillnaden mellan personer som förändrar sina liv och de som fortsätter sitta fast i sin shit är att de går till handling grundat i sin intuition innan deras hjärna hunnit prata dem ur det...

Du är ämnad till att kliva ut i fullständigt självledarskap, leva ett fett fuckin’ liv och öka medvetenheten och vibrationen på den här planeten. På ditt unika sätt. Håll inte tillbaka dig själv längre. Låt oss göra det här tillsammans. I GOT YOUR BACK!

I'M READY FOR THIS!

Jag är inte intresserad av att mata din hjärna med information! Jag ger dig verktygen du behöver för att göra den riktiga förändringen.

FAQs

Sluta prata och tänk. Skapa bestående förändringar. Gå ut och lev ditt liv.

Några sista ord innan du går...

Här är grejen med Decode. Det är inte som andra program. Punkt slut. Decode handlar inte om mentalt bullshit. Vi går på djupet. Du förändras på riktigt.

Bli. Fri. Känslomässigt. Mentalt. Andligt. Fysiskt.

Vad som hänt och inte hänt i ditt liv, är egentligen irrelevant. Missuppfatta mig rätt. Jag älskar dig och alla dina sår, och den skiten du varit med om. MEN, du behöver göra dig fri från dess bojor av dig - för det har inget med varken din nutid eller framtid att göra.

Så länge det fortsätter kontrollera dig kommer det. för. alltid. hålla. dig. tillbaka.

Om du inte frigör dig från det på ett undermedvetet plan så kommer du aldrig komma ifrån ping-pong spelet du är i just nu. Där du tar ett steg fram och femton bak varje gång du rör på dig.

Du ska inte längre accepterar lidande i ditt liv. Du ska inte styras av skit som hänt i din historia. Committa till att göra det riktiga och djupgående arbetet. Skit jobbet. På riktigt.

Börja lita på dig själv att göra de handlingar som behövs för att skapa det liv som du vill leva. Inte vad andra velat eller tyckt.

Snälla förstå. DU ÄR INTE DIN HISTORIA!

Bestäm dig för att inte tillåta din historia längre hålla dig tillbaka. Om du känner mig vet du att jag är 100% ALL IN i allt jag gör och serverar sanningar utan bullshit. Decode is the fuckin’ shit - och frågan är om du är redo att dig down and get dirty.

Jag är. 100%. All in. Jag väntar på Dig.

Sorry boo.

Dörrarna till Decode är stängda. Skriv upp dig på väntelistan för att få info så snart vi öppnar igen.

Anmälan stänger

14 mars 24:00

00

DAGAR

00

TIMMAR

00

MINUTER

00

SEKUNDER

Är du redo?

🎥 9 Kraftfulla Moduler.
10+ timmar av video träningar, 40+ breakthrough skrivuppgifter som skiftar på djupet och leder till feta jävla insikter.

🎧 8 Reprogramming Audios.
Självhypnoser, visualiseringar, mantran och meditationer för att radikalt skifta din självbild och undermedvetna hjärna.

🔦 Djupgående Uppgifter.
Stretcha dig till nya nivåer och lär dig hur du skiftar från mentala strategier till att faktiskt EMBODY det arbete du gör.

🖤 Fet fuckin’ backup.
En exklusiv supportgrupp utanför sociala medier där du kan connecta + bolla med andra och dela med dig av dina vinster.

💣 Transformationsövningar.
Somatiskt kroppsarbete, hypnotisk dans, känslomässig frigörelse, embodiment övningar etc.

📲 9 Badass gruppsamtal.
Lär dig mer om att tillämpa de här strategierna i din nuvarande livssituation och få även enskild coaching och stöd av Aio.

VÄLJ DITT BETALNINGSALTERNATIV

EN-BETALNING

9,700:-

BILLIGAST.

All in.

FYRA-BETALNINGAR

3,100:-

POPULÄRAST.

Less go.

ÅTTA-BETALNINGAR

1,700:-

BUDGET.

I'm in.

© 2021 Kween Aio