Dina Områden.

Påminn dig om vem fan du är, på bara 9 fuckin' dagar.

Att vara en ledare kan kännas överväldigande, jag vet. Speciellt som ditt liv ser ut just nu, det verkar vara allt annat än enkelt. Men, du har det i dig.

 
JAG ÄR ALL IN

The problem

Om du är helt ärlig så suuger det (ja, du vet vad jag menar).

Du spenderar timmar varje dag att tänka på ”hur långt du borde ha kommit”. Du ifrågasätter varför din villighet inte är tillräcklig (kan det vara din karaktär? Nooope, inget fel på den). Du försöker(!) leka kurragömma med dina negativa tankar, som istället bara kidnappar dig MER.

Du är så fuckin’ fokuserad på allt som suger i ditt liv, drömmar du egentligen vill go’n’catch och förändringar som idag känns för stora. Du försöker göra handlingar och skapa en annan verklighet. MEN, det går fan inte. Och, du skulle vilja be flera dra åt helvete om du bara vågade.

Du gör så sjukt mycket jobb med dig själv, men sitter ändå fast i din egen skit och har börjat tro att ”det kanske är såhär det ska vara”. Well. NEJ, det ska det inte. Du är livrädd att du aldrig kommer få ihop det och om du någonsin kommer ta dig dit.

Kanske ska du låta ”tiden gör sitt”. Yaay *not*! Eller *vÄnTa* kanske är svaret? Åtminstone till måndag? Årsskiftet? #newyearnewmeshit

SPOILER: IT'S NOT. 

Dyra pengar

Du har betalat dyra pengar på coacher för ’pErSonLig-UtVECklInG’ (som knappt skrapar på ytan) för att göra feta handlingar framåt, börja claima what’yah’came’for men ändå kämpar du med att omsätta det du lärt dig i handling. Det är något som inte klickar och du ser inte de resultat du vill ha. Du känner dig kraftlös och tänker att det måste vara DIG det är fel på.

Du är inte säker på om ännu en kurs eller program kan hjälpa dig, men du är ändå redo för att få RIKTIGA svar. Du är trött på att bara köpa information och en CoAcH som bara ställer massa fRåGoR du själv knappt har svar på.

Du är trött på att slösa din tid, dina pengar och din energi på metoder som ger NOLL resultat.

#Truthbomb

Dina ansträngningar hittills har inte hjälpt dig att bli en kraftfullare ledare i ditt egna liv. Du klarar inte av att finnas där för dig själv och litar inte på dig tillräckligt mycket för att göra de handlingarna du behöver.

Du har fått massa bra input, information och ideér på saker som du ”borde” göra, men du skiter ändå i det och glider tillbaka till din gamla shit.

Du börjar ge upp allt för det känns som att INGET kommer att fungera. Jag vet, för jag har själv varit där. Och jag ser mina klienter kriga på med det här hela tiden. DET är anledningen till att jag nu delar med mig av mina bästa knep och VERKTYG, som jag själv använder än idag, för att aktivera ledaren i mig, på kortare tid än ngn annan.

...så jag är här för att hjälpa dig!

Heej, det är jag som är Kween Aio.

Jag hjälper dig som sitter fast och som vet att du är här för något större — att återta ledarskapet i ditt liv med en kombo av no-bullshit strategier, vetenskap, woo-woo stuff, hypnoser, mentorskap, 5.0 coaching och nya perspektiv att se livet ur. #fuckheoldshit

För ett par år sen såg jag mitt liv passera. Visst, jag var redan igång med att förändra mitt liv, men det kändes ändå som att jag satt i en gegga. Jag var less, hatade det och var frustrerad över att inget gått som jag velat.

Jag kom på mig själv med att ha börjat skylla på människor omkring mig, att jag hade keffa förutsättningar och kände mig orättvist behandlad. Trött på allt. Som att ingen förstod mig *buhuuu*. Jag hade övergett ledarskapet över mitt egna liv till andra, och tappat det själv.

Jag visste att jag var redo för en förändring. Jag ville känna powern som jag visste fanns inom mig. Jag visste att jag var redo för nästa fas. Jag ville förändras och jag visste att nästa steg var att bli mer av en ledare i mitt liv.

En dag sa jag fuck-it och tänkte ”less do this shit”. Jag kände mig redo, gav mig fan på det och gick ALL-IN.

"Om jag ändå ska hänga kvar i livet, så kan jag lika väl ta det till nästa nivå, på kortast möjliga tid". Jag utmanade mig! Och efter det har det blivit en hobby att vända upp och ner på mitt liv på 24 tim. Jag har gjort de sjukaste förändringarna på kortare tid än vad många ens fattar.

Jag tagit galna kliv som känts som piece of shit. Sålt allt jag ägde (lättare att glida runt i världen då), sa fuck-it till den samhällsstruktur jag levde i (ville inte leva förslavad), slutade med alla lagliga droger (#nomore nerpundad av en läkare, så jag knappt mindes vem jag var), bad folk dra åt helvete och startade mitt företag #changelivesfulltime och började leva life.

INGET av det hade varit möjligt om jag saknat förmågan att aktivera den kraftfulla ledaren i mig själv. Lösningen för att återta ledarskapet i sitt liv, handlar om att ha den perfekta mixen av verktyg så man bara kan trycka på ON-knappen och vända på det. Oavsett situation, läge, person eller sak. Det är samma principer. Alltid.

Det är exakt de verktygen jag kastar upp på bordet till dig här. I den här 9 dagars-kursen drar jag undan gardinen till mina bästa verktyg som jag alltid utgår ifrån när jag själv tappar fart, kraft eller helt enkelt glömmer bort vem fan jag är. Because you know what: It happens to me too.

Här är en glimt av några av de resultat som andra fått på 9 dagar i Bootcampen *Pick your favorites*

Vad händer när du leder dig i ditt egna liv med jävligt eazy-peezy verktyg? #realresults #9dagar 👇🏼

 • Du bryr dig inte om vad andra tycker eller tänker om dig längre. Du skiter i sånt du inte vill lägga energi på, du slutar bry dig om hur andra vill att du ska leva ditt liv och säger upp projektledningen av andra. #dufårtaansvaröverditt
 • Du är mer positiv redan när du vaknar, din rädsla och oro försvinner. Du släpper fram den du verkligen är, slutar be om ursäkt för att du finns och känner att du är så fuckin’ värd att älskas och få kärlek. #fucktherest Du vet att du är här för ngt stort.
 • Du vet att du är värd så jävla mycket mer och börjar sätta gränser, efter att ha varit för snäll mot allt och alla. Du tar inte längre någon skit och säger ifrån (på ett badass sätt som blir respekterat) om någon trampar dig på tårna eller är orättvis. 
 • Du släpper gamla relationer och kapar band till de som äter din energi. Du tar ansvar för de relationerna du har i ditt liv och ser att det är ju för helvete du som ska leva ditt liv, så varför skulle någon annan bestämma hur det ska se ut *WHAAAT*.
 • Du tror på att det du vill kommer hända, för ditt tvivel på dig själv och dina visioner minskar. Du känner mer självkärlek och acceptans då du har mindre självhat- och tvivel på den du är och dina livsval. Du är en magnet för lösningar istället för problem.
 • Du ser inte dina tankar som sanna, och vet hur du ska kunna frigöra dig från dom. Du slutar tänka på- och älta saker. Du vet vad du kan göra med den tiden du har, istället för att kasta bajs på dig själv för att du inte lyckas klämma in mer.
 • Du slutför saker, tar tag i sånt du skjutit upp länge, har energi och är sugen som fan på att göra mer. #snöbollseffekten Du känner dig friare och vet hur du ska göra för att ta dig ur keff energi eller ett mindset som inte tjänar dig instant.
 • Du gör handlingar för att stärka dig själv, din kropp och din själ. Du har feta sätt för att ta hand om dig, och tar ansvar för din energi så att du lever i flow. Du vill aldrig mer ge upp dig själv och har en sån jävla power i dig som alltid tar dig framåt.
 • Du leder ditt egna liv och styr över vad fan det är som händer. Du slutar vänta in andra, låter inte yttre omständigheter sänka dig och följer de mål du satt upp. Du är modig och gör handlingarna du behöver på ett tryggt sätt trots att du känner dig rädd.

Tänk dig själv att ha möjlighet att lära dig de verktygen du behöver för att kunna skapa den typen av resultat på bara 9 fuckin' dagar, med ett system du kan använda om och om igen. På riktigt?! #nobrainer

NÄR BÖRJAR VI?

👋🏼 SÄG HEJ TILL:

Kärleksfull Käftsmäll

Bootcamp*

*Kärleksfull Käftsmäll Bootcamp: kallas även för KKB

Bli en ninja på att kicka dig igenom motstånd, påminna dig om vem fan du är och hoppa på the-fast-track till att leva mer som den kraftfulla och badass ledare som du föddes till…
på bara 9 fuckin’ dagar.

KBK ger dig allt du behöver för att aktivera ledaren i dig och ta ditt liv till nästa fuckin' nivå:

 • Inget fluff: 9 dagar. Verktyg du kan använda direkt.
 • Inga byxor: Allt sker online. Från soff-locket if you like.
 • Inget bullshit: Bli kraftfullare i Ditt liv VARJE dag.
JAG ÄR PÅ!

Del ett

Varför *pErsONliG utVEcKliNg* luktar bajs

Vi börjar med att öppna dina ögon för the-basics och vad hela programmet är uppbyggt på. Till syvende och sist: om du ska haka på mig, min värld och min takt så är det här fundamental info som du måste greppa.

HINT: All den shit andra lärt dig + varför inget av det du tidigare lärt dig fastnar = det är INTE din villighet det är fel på
.

Del två

Lär dig *tJuVkOpplA* systemet. #heyfasttrack

Lär dig mer om kärnan till varför du inte alltid är en kraftfull ledare i Ditt liv (eller känner dig on-the-top-of-the-world). Bränn upp oFfEr-KOfTiscH, hoppa på the-fast-track PÅ 20 MINUTER (YEEEP, it’s true) och kicka igång din inner badass boss.

Använd enbart what’yah’mama’gave’you för att börja förändra världen.

Del tre

Kicka allt fuckin' motstånd 101 [one-oh-one]

Gör dig redo att bli en fuckin' ninja på att kicka dig igenom motstånd på ett löjligt enkelt sätt. Lär dig de basic principerna för hur du genom jävligt små tweaks kommer vända upp och ner på ditt liv + din energyyy och bli jävligt taggad på att göra fler as feta förändringar.

*tROtS aTT dU hAr MycKeT aTt GörA*.

On top of all that, så får du också access till några bonusar för att göra din resa ännu fetare...

let's dive into the bonuses

En kraftfull workshop

Efter Bootcampen gör vi en av mina favoritövningar som utmanar + vänder upp och ner på ditt perspektiv på din egna storhet. Ja, du vet att du är unik men du kommer att det finns ett ännu högre syfte för dig i den här världen.

Två badass gruppsamtal

Ett "vi är igång"-samtal (första veckan) och ett efterfest-samtal (några veckor efter). Ställ frågor, få feedback och dyka djupare i specifika ämnen. Viktigast av allt: connecta ännu mer med andra som är på samma resa som dig.

Tre feta feedbacks

I några av uppgifterna får du låna min hjärna för att krossa de vanligaste misstagen + se dina blindspots. Men framförallt, så att du kan se Din unika storhet ur Mitt perspektiv. #nextlevelshit Dessa skickar du in och får feedback av mig.

Sorry Boo, dörrarna är Stängda!

Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar igen.

"KKB är RIGHT IN YOUR FACE..."

Jag har följt Aio senaste decenniet och hon har alltid gett mig vad jag väljer att kalla det för, kärleksfulla käftsmällar. Jag har sett hur hon har gjort det till hennes livs jävla uppgift att hjälpa andra att befria sig från bojorna av självförakt, tvivel och rädslor.

KKB är RIGHT IN YOUR FACE med kärlek! Du får enkla verktyg, tankesätt, och möjligheten att ta ditt egna liv i dina egna händer och forma det till precis det du vill. Utan att kompensera!

KKB hjälper dig att stänga av de där gamla inprogrammerade livslögnerna som säger åt dig att du: inte duger, inte borde kräva så mycket, inte borde klaga på situationen du befinner dig. Du är ämnad för något större!

dennis e

"KKB är en intensiv reboot..."

KKB är en intensiv reboot där Aio på sitt härliga no bullshit-sätt förklarar varför alla de där andra "förändra dig själv"-grejerna du testat inte funkat och vad du behöver göra för att lyckas.

Du får en helt ny låda med verktyg (vi kan kalla det en deluxe-edition) för att ge dig alla möjligheter till att göra de där förändringarna du längtar så hårt efter.

9 dagar kanske låter kort och fjuttigt, men tro mig! Går du all in och gör alla uppgifter (även då det känns jävligt motsträvigt att rota), så kommer du kliva ut på andra sidan med en helt ny jävla syn på saker och ting!

Kommer du bli triggad? Ja. Kommer du få nya perspektiv? 100%. Oavsett vad det är du vill förändra och på vilken nivå du är, så kommer det här skifta dig och hjälpa dig hitta dina nästa steg framåt!

heidi aka rebel soul coach

"KKB är som ett intro till hennes värld..."

Jag har länge kämpat med djupa depressioner, relationsproblem och annat svårt i livet. Jag har träffat psykologer, käkat mediciner och läst alla självhjälpsböcker jag kommit över. Ändå mådde jag inte bra och kände att det var något som saknades.

Aio har hjälpt mig jättemycket på vägen till psykiskt välmående genom sitt andra program Decode. KKB är som ett intro till hennes värld, där man får lära sig hur man blir ledaren i sitt egna liv.

Det jag älskar med att bli coachad av Aio är att hon alltid är kärleksfull, inte dömer en och att hon verkligen låter alla vara som dom är, men samtidigt kan driva på framåt. Hon ger energi och jag kan med handen på hjärtat säga att jag känner mig upplyft efter VARJE samtal jag haft med henne.

.

Linnea aka queen linnis

Är du redo?

 • 16 videos. 3 lite längre mini-föreläsningar, och 13 lite kortare för att förklara verktygen.
 • 14 mini-arbetsböcker. Stöd för dig att jobba igenom uppgifterna och fördjupa dig i konceptet.

 • Fet fuckin’ backup. Supportgrupp utanför sociala medier för att connecta och bolla med andra.

 • 1 kraftfull workshop. 3 timmar där du utmanar ditt perspektiv på din egna fuckin’ storhet.

 • 2 badass gruppsamtal. Connecta med de andra, få feedback, dyk djupare och ställ frågor.

 • 3 feta feedbacks. Låna min hjärna och ta fram Din storhet ännu mer (xtra stöd i några av uppgifterna).

Sorry Boo, dörrarna är Stängda!

Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar igen.

Vem är Kween Aio?

Kween Aio är en no-bullshit coach, talare, mentor och utbildare som främst hjälper personer i extrema livssituationer att återta ledarskapet i sitt liv för att skapa ett liv på sina egna villkor och leva enligt sina egna fuckin’ regler i frihet.

Det sägs att hon är svår att beskriva med ord, och måste upplevas. Hon ser igenom bullshit och pushar folk till att leva det liv de liv, i kombo med så jääävla mycket kärlek. Hon är kvinnan som lyckas få vem som helst att levla upp oavsett nivå.

Hon får andra att, med hjälp av enkla verktyg, ta ledarskapet över sitt liv och forma det precis som dom vill. Hon walk-the-walk och lever det hon lär.

"I'm here to remind you of who the fuck you are"

- Kween Aio

Vem hjälper hon?

Hon är expert genom sin egna förstahands-erfarenhet och hjälper främst såna som är där hon själv varit. Till exempel:

 • UNDERDOG
  Fucked up historia och har varit dömda att misslyckas med alla odds emot sig. De har ett samhällsförakt och vill inte vara en del av den struktur de lever i nu. De försöker små-anpassa sig men är missnöjda och livet suger, de vet att de är födda till mer än att äta-skita-jobba.

 • HUSTLER
  Hamnar fan alltid i knas-relationer och är så jävla trötta på att upprepa gamla mönster. Men, är oförmögna att sluta och fuckar därför även upp sunda relationer. Ger upp sig själv för andra, agerar projektledare för andras liv och har typ nada-noll gränser.

 • WIERDO
  Straight flush i psykiska diagnoser, medicinerade och intryckta i en box. Den ”hjälp” som samhället ger levererar inte de resultat, eller, kommer inte ens i närheten av den livskvalité de vill ha. Deras gåvor och unikhet är fullständigt nertryckta och long-gone.

 • GRINDER
  Kreativa peeps som är här för att rädda världen. De har casshat in för alla strategier + metoder, men får ändå inte sin biznizz att lyfta. De VET att det går och fortsätter att kriga, men är helt fuckin’ dränerade. De tar för lite betalt + ser inte sitt värde och har penga-issues.

YES, THAT'S ME!

Sorry Boo, dörrarna är Stängda!

Skriv upp dig på väntelistan för att få information så snart anmälan öppnar igen.